Τέρμα τα αστεία Κασιδιάρη. Το καλό που σου θέλω κοίτα να κρυφτείς. Επίσημα σε ψάχνω, κι αλίμονό σου άμα σε βρω. 

        Επειδή μόνο με γυναίκες μπορείς να τα βάζεις, μάθε ότι από τώρα και στο εξής θα κυκλοφορείς και θα τρέμεις, γιατί άντρες που πατάνε και βροντάνε θα σε κυνηγάνε. Όπου βρίσκεσαι θα είμαστε κι εμείς και δε θα σε αφήσουμε να ανασάνεις. Οι..."συναγωνιστές" σου θα σκιάζονται να πάνε στα γραφεία του κόμματος, γιατί δε θα ξέρουν ούτε πως φτάσουν ούτε πως θα φύγουν από εκεί. Δε θα μπορούν να περπατήσουν στο δρόμο, από τη ροχάλα και το καφριλίκι που έχετε να φάτε. 

           Είδα ότι οπλοφορείς. Εγώ δεν οπλοφορούσα ως τώρα. Τώρα όμως θα το κάνω για να μπορώ να σε αντιμετωπίζω. Τρέχεις να κρυφτείς από το 48ωρο του αυτοφώρου; Κοίτα να παραδοθείς γιατί αν σε βρω εγώ πρώτα θα παρακαλάς για τους φίλους σου τους μπάτσους. Κατέβηκε η σελίδα σου στο facebook έμαθα. Φρόντισε να αλλάξεις και σπίτι και διεύθυνση γιατί δε θα κοιμάσαι από εδώ και πέρα ήσυχος. Παραμονεύουμε. Θα σου την έχουμε στημμένη παντού και πάντα. 
       Ήθελα να ήξερα. Η μάνα σου, ο πατέρας σου, η γκόμενά σου, οι φίλοι σου είναι περήφανοι για τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλλη; Αν τύχει και η μάνα σου υπερασπιστεί μια άλλη γυναίκα στο δρόμο από επίθεση ενός σαν και του λόγου σου θα σου άρεσε να τη χτυπούσανε; Κι αν ναι θα το δεχόσουνα; Το κακό είναι ότι με αυτά που έκανες έβαλες μόνος σου τους κοντινούς σου ανθρώπους σε κίνδυνο. Κι αν πάθουν κάτι πριν από σένα, που δεν το εύχομαι, να κοιταχτείς στον καθρέφτη για να βρεις τον ένοχο. Γιατί εσύ τα ξεκίνησες όλα. 

                Όσοι αναδείξανε εσένα και τους ομοίους σου και σας προώθησαν με τον τρόπο τους για να έχετε τέτοια δύναμη που να επιτίθεστε κάθε μέρα σε μετανάστες, σφυρίζοντας αδιάφορα, θα πληρώσουν κι αυτοί.  Όσοι σε ανέχτηκαν τόσο ώστε να μπορείς να νιώθεις άνετα να δέρνεις μια γυναίκα ζωντανά στην τηλεόραση θα τιμωρηθούν κι εκείνοι. Αλλά πρώτος απ' όλους θα πληρώσεις εσύ Κασιδιάρη. Φρόντισε να φύγεις από τη χώρα για να κρυφτείς γιατί μέσα στη χώρα έχουμε ανθρώπους παντού. Είναι όλος ο λαός που σε σιχαίνεται και θα σε ψάχνει. 

                Είσαστε ένα δέντρο βαθιά ριζωμένο στη συνείδηση του Έλληνα, λόγω της αλαζονείας μας, του πως διδάσκεται η παιδεία και η ιστορία μας, λόγω του μίσους που καλλιεργείτε, και λόγω βέβαια της παθογένειας των αδικιών, των ανισοτήτων και του μεταναστευτικού. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ είτε με τη βοήθεια του λαού είτε με το έτσι θέλω. Και θα ξεκινήσουμε από σένα Κασιδιάρη. ΚΡΥΨΟΥ, είσαι καταζητούμενος, όχι της αστυνομίας - της λαϊκής οργής και του λαϊκού θυμικού.